Luna Restaurant | In hartje Scheveningen

Over ons

Authentieke Afghaanse Keuken bij Luna Restaurant

Afghaanse eten is een unieke en smaakvolle combinatie van Oosterse en Centraal-Aziatische invloeden. Bij Luna Restaurant kun je genieten van deze heerlijke keuken, met een authentieke twist. Ons menu bevat traditionele gerechten, zoals Kebab, Kabuli Pallow en Mantu.

Onze chefs zijn experts in het creëren van smaakvolle en creatieve gerechten met verse, lokale ingredienten. We zijn trots op onze rijke culinaire tradities en willen deze graag met onze gasten delen. bekijk hier onze menu 

Kom langs bij Luna Restaurant en proef de heerlijke smaken van de moderne Afghaanse keuken. Of bestel online voor een gemakkelijke en smaakvolle maaltijd thuis. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van onze culinaire creaties.

Afghaanse restaurant
in Den Haag

Luna Restaurant is een prachtig Afghaans restaurant in hartje Den Haag Scheveningen. Als u op zoek bent naar authentieke Afghaanse gerechten en een unieke eetervaring, dan bent u bij Luna Restaurant aan het juiste adres.


Onze chef-koks streven ernaar om nieuwe en innovatieve gerechten te creëren met behoud van de traditionele smaken en technieken van de Afghaanse keuken. Van klassiekers als Kabuli Pulao en Mantu tot nieuwe creaties die uniek zijn voor ons restaurant, we bieden een breed scala aan gerechten.


Onze rijke mantu is gevuld met een rijke mix van lamsvlees, uien en kruiden en geserveerd met een heerlijke yoghurtsaus. Onze smaakvolle rijst is gemaakt van basmatirijst van de hoogste kwaliteit en verrijkt met saffraan, rozijnen en kardemom voor een unieke smaak.GENIET VAN DE AFGHAANSE KEUKEN MET INSPIRATIES VAN OVER DE HELE WERELD

De culinaire specialiteiten weerspiegelen de etnische en geografische diversiteit van het land. Het nationale gerecht van Afghanistan is Kabuli palaw, een rijstgerecht gekookt met rozijnen, wortelen, noten en lams- of rundvlees. Kom langs bij Luna Restaurant en probeer het eens uit!

Luna Restaurant
Luna Restaurant