Luna Restaurant | In hartje Scheveningen | Den Haag

Feesten in Den Haag
Scheveningen

de perfecte plek om te feesten of te vergaderen
in Den Haag Scheveningen

Op zoek naar de perfecte plek om te feesten of te vergaderen in Den Haag, dan biedt Luna Restaurant een unieke en gastvrije setting voor alle soorten feesten en bijeenkomsten.

De prachtige zalen zijn ingericht met authentiek Afghaans decor en bieden plaats aan groepen tot 100 personen. Restaurant Luna is de perfecte plek voor verjaardagsfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere bijeenkomsten.

Ons professionele team zal er alles aan doen om uw feest tot een onvergetelijk succes te maken. We kunnen een gepersonaliseerd menu samenstellen en een verscheidenheid aan drank- en snackarrangementen aanbieden om aan de behoeften van uw groep te voldoen.

GENIET VAN DE AFGHAANSE KEUKEN MET INSPIRATIES VAN OVER DE HELE WERELD

De culinaire specialiteiten weerspiegelen de etnische en geografische diversiteit van het land. Het nationale gerecht van Afghanistan is Kabuli palaw, een rijstgerecht gekookt met rozijnen, wortelen, noten en lams- of rundvlees. Kom langs bij Luna Restaurant en probeer het eens uit!

Luna Restaurant
Luna Restaurant

de perfecte plek om te feesten
of te vergaderen in Den Haag

Bovendien heeft het Luna Restaurant een prachtig terras met uitzicht op het prachtige Kurhaus, waar u tijdens de zomermaanden heerlijk buiten kunt dineren.

We hopen dat u Luna Restaurant in overweging neemt voor uw volgende feest of bijeenkomst in Den Haag Scheveningen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw feestopties te boeken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Luna Restaurant en uw feest onvergetelijk te maken. Luna Restaurant in Den Haag maakt het organiseren van feesten en vergaderingen zo eenvoudig mogelijk.

Ons team van experts werkt met u samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw feest vlekkeloos verloopt.

Feest in Scheveningen

Wij bieden een verscheidenheid aan drank- en snackarrangementen om aan de behoeften van uw groep te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een formeel diner, cocktailparty of iets daartussenin, wij hebben voor elk wat wils. Gepersonaliseerde menu’s bieden een breed scala aan gerechten, van klassieke favorieten tot innovatieve nieuwkomers. Ons prachtige terras is de perfecte plek om te genieten van zomerse buitenfeesten. Met uitzicht op zee en omgeven door prachtige bloemen, biedt het terras een unieke en charmante setting voor bijeenkomsten.

We hopen dat u Luna Restaurant in overweging neemt voor uw volgende feest of bijeenkomst in Scheveningen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw feestopties te boeken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Luna Restaurant en uw feest onvergetelijk te maken.