Luna Restaurant | In hartje Scheveningen

Woensdag = Kebabdag

Onbeperkt Kebab voor €24,95!

Welkom bij Luna Restaurant, waar wij elke woensdag in februari een speciale traktatie hebben voor alle kebabliefhebbers. Voor slechts €24,95 kunt u onbeperkt genieten van onze overheerlijke kebabs, inclusief Shami Kebab, Djuda Kebab en Lams Tikka Kebab.

Een Kebab Feest voor de Echte Fijnproevers

Onze kebabs zijn niet zomaar kebabs. Ze zijn een smaakexplosie, zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten en traditionele recepten. Van het kruidige en sappige van de Shami Kebab tot de unieke smaak van onze Djuda Kebab en de rijke, vlezige heerlijkheid van de Lams Tikka Kebab, er is voor ieder wat wils.

De Spelregels voor Onbeperkt Kebab Genot

Om van deze fantastische aanbieding te genieten, zijn hier enkele eenvoudige regels:

  1. Verblijfsduur Geniet maximaal 2 uur van onze kebabs.
  2. Groepsdeelname Als u met meerdere personen bent, dient iedereen aan tafel mee te doen met de actie.
  3. Geen Meeneem Resten mogen niet meegenomen worden.
  4. Verspilling Voorkomen Het geen dat niet opgegeten wordt, wordt in rekening gebracht.

Beleef de Kebab Sensatie bij Luna

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze unieke culinaire ervaring. Of u nu een kenner bent van de Afghaanse keuken of gewoonweg een liefhebber van goed eten, onze Kebabdag is de perfecte gelegenheid om te genieten van de beste kebabs in de stad.

Reserveer nu uw tafel voor een onvergetelijke kebabervaring bij Luna Restaurant. We kunnen niet wachten om u te verwelkomen!

De Rijke Smaken van Shami Kebab

Bij Luna Restaurant zijn we trots op onze authentieke Afghaanse keuken, en we zijn verheugd om enkele van onze meest geliefde gerechten te delen: Shami Kebab, Djuda Kebab en Lams Tikka Kebab. Elk van deze gerechten heeft een uniek verhaal en smaakprofiel, wat ze tot favorieten maakt onder onze gasten.

Shami Kebab, vaak geserveerd als voorgerecht of snack, is een populaire keuze in de Afghaanse keuken. Het bestaat uit fijngehakt vlees, meestal rund of lam, gemengd met kruiden en linzen. Deze ingrediënten worden samengeperst tot platte, ronde schijven en vervolgens gebakken of gegrild. Shami Kebabs staan bekend om hun zachte textuur en rijke kruidensmaak.

Djuda Kebab is een minder bekend maar even verrukkelijk gerecht. Het combineert gemarineerd vlees met een mix van speciale kruiden en specerijen, wat resulteert in een kebab die zowel sappig als pittig is. Deze kebab is een bewijs van de diversiteit en rijkdom van de Afghaanse keuken.

Lams Tikka Kebab is een favoriet bij liefhebbers van lamsvlees. Het bestaat uit blokjes lamsvlees die gemarineerd zijn in een mengsel van kruiden en vervolgens gegrild tot perfectie. De sleutel tot een goede Lams Tikka Kebab ligt in de kwaliteit van het vlees en de marinade, wat resulteert in een mals en smaakvol gerecht.

Proef de Authentieke Afghaanse Keuken bij Luna Restaurant

Bij Luna Restaurant nodigen we u uit om deze heerlijke gerechten zelf te komen proeven. Of u nu een fan bent van traditionele Shami Kebab, de unieke smaken van Djuda Kebab wilt ontdekken, of de klassieke Lams Tikka Kebab prefereert, wij hebben iets voor elke smaak.