Luna Restaurant | In hartje Scheveningen

Privacybeleid

Privacybeleid Luna Restaurant

Laatst bijgewerkt: 2023

Door gebruik te maken van de diensten en website van Luna Restaurant (“wij”, “ons”, “onze”), stemt u in met de volgende algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u gebruikmaakt van onze diensten.

Reserveringen

Bij het maken van een reservering bij Luna Restaurant gaat u akkoord met de voorwaarden die van toepassing zijn op uw boeking. Houd rekening met eventuele annulerings- en wijzigingsbeleid dat op uw reservering van toepassing kan zijn.

Betaling

Betalingen voor onze diensten kunnen variëren afhankelijk van het type reservering en de aard van de dienst. Eventuele kosten worden duidelijk gecommuniceerd voordat u uw reservering bevestigt.

Annuleringen en No-Show

Indien u een reservering wilt annuleren, gelieve dit 24 uur van te voren te doen volgens ons aangegeven beleid. Bij no-show zullen er kosten in rekening worden gebracht.

Privacy

Wij respecteren uw privacy en behandelen uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Door gebruik te maken van onze diensten stemt u in met de verwerking van uw gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.

Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief tekst, afbeeldingen en logo’s, is ons eigendom of wordt met toestemming gebruikt. Het is niet toegestaan om deze inhoud zonder onze uitdrukkelijke toestemming te kopiëren of te gebruiken.

Aansprakelijkheid

Wij streven ernaar om nauwkeurige en up-to-date informatie te verstrekken, maar kunnen de volledigheid en juistheid ervan niet garanderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies voortvloeiend uit het gebruik van onze diensten.

Wijzigingen in de Voorwaarden

Luna Restaurant behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden na publicatie op onze website.