Gestoomde pasta dumplings gevuld met gekruid gehakt overgoten met spliterwten, yoghurt en gedroogd munt
Lamsschenkel met een saus van yoghurt, groenten en specerijen Geserveerd met: Qabeli Palauw (bruin gekruide rijst met licht gebakken rozijnen, wortels en amandelschijfjes), Chutnee en Yoghurtsaus.
Twee spiesen gekruid gehakt van de houtskoolbarbecue
Geserveerd met:
Zereshk Chalauw (met sa raan gekruide rijst bestrooid met
zuurbessen), Chutnee en Yoghurtsaus.
Twee spiesen kipfilet gemarineerd met sa raan van de
houtskoolbarbecue
Geserveerd met:
Zereshk Chalauw (met sa raan gekruide rijst bestrooid met
zuurbessen), Chutnee en Yoghurtsaus.
Zalmfilet van de houtskoolbarbecue
Geserveerd met:
Gegrilde groenten en Chutnee.
Vanille- en chocoladesaus, met vanilleijs een een toefje zoete opgeklopte slagroom
Vanille- en chocoladesaus, met vanilleijs en een toefje zoete opgeklopte slagroom
Een zoete, kardemom-geurende Afghaanse pudding met pistachenoten
Met een bol vanilleijs en een toefje zoete opgeklopte slagroom